Den nye supersoft sandal fra Aerowalk er lige lidt ekstra luksus. Remmen er med pallietter, sålen er den samme, men nu forbedret med memoryskum, så den er endnu mere komfi. Du får en ergonomisk sål, der både er let, stødabsorberende og giver foden en fantastisk støtte. De er formstøbt så de sidder super godt. Kombineret med en god svangstøtte og en fjedrene effekt, giver sålen aflastning hvis du lider af hælspore. Sandalerne er nemme og hurtige at rengøre.

230,00 DKK
230,00 DKK
230,00 DKK
                                                                                                                                            

Hos os får du det største udvalg i de fantastiske klip-klap sandaler fra Aerowalk. Aerowalk sandalerne. Vi importerer selv Aerowalk sandalerne direkte fra producenten. Aerowalk er en fantastisk lækker sandal, der både er super smart og samtidig i så god kvalitet, at du kan gå i dem i timevis. Dine fødder vil smile når du har dine Aerowalk sandaler på. Sålerne er af 100% polyuretan, hvilket gør Aerowalk sandalerne stærke og holdbare, men samtidig utrolig lette og bløde - det er virkelig 'value for money' 

Aerowalk har tykke såler med en god stødabsorberende hæl, som dæmper stød i ryggen. Sandalen er støbt med en god pasform, så din fod bliver i sandalen.

Sandalens mange gode egenskaber, gør at den også bliver flittigt brugt hos sundhedspersonale, kantinepersonale m.m.

Besøg os også i vores butik på Bogø, hvor du finder Sydsjællands største sandal udvalg

                                                                                                                                                       
Find os på
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld nyhedsbrev